Filmclub Cinema Oostereiland

2 oktober 2024
10:00 - 13:00
cultuur
Cinema Oostereiland, Krententuin 25, 1621 DG Hoorn
Filmclub Cinema Oostereiland

Heb je ooit de behoefte gevoeld om na een film van gedachten te wisselen met andere filmliefhebbers? Ervaringen te delen en nieuwe inzichten op te doen? 
Dit kan maandelijks op (in principe) de eerste woensdagochtend van de maand onder leiding van gespreksleider Jan Berkvens.

We kijken ernaar uit om je te ontvangen met koffie en thee.

How To Make Millions Before Grandma Dies

Deze innemende film is een ongekende hit in Azië.

Wanneer de oma van de luie, werkeloze gamer M ziek wordt, realiseert hij zich dat hij niet veel aandacht aan haar heeft besteed. In een poging het contact met haar te herstellen en daarmee aanspraak te maken op haar erfenis, gaat hij voor haar zorgen. Maar naarmate ze meer tijd samen doorbrengen, ontstaat er langzaam maar zeker een verrassende band die de brug slaat tussen twee totaal verschillende generaties. How to Make Millions Before Grandma Dies, dat zich afspeelt in het bruisende Bangkok, is de bestverkopende Thaise film aller tijden. Het universele verhaal over de waarde, maar ook de complexiteit van familierelaties, roert de vele Aziatische kijkers vaak tot tranen.

Bestel tickets bij Cinema Oostereiland

Jan Berkvens werkte als onderwijskundige in Cambodja, Libanon en Afghanistan. Sinds 2019 is hij predikant in Hoorn. Zijn grote passie is het levensverhaal.