30+ ontwerp-etmaal

2 t/m 3 feb 2024
18:00
Dopersduin, Oorsprongweg 3, Schoorl
30+ ontwerp-etmaal

De 30+ groep is een groep die, ook bij doopsgezinden, soms tussen wal en schip valt. Ze horen niet meer bij de jongeren en vinden ook geen aansluiting bij de vaak oudere mensen in de gemeenten. In ieder geval is het fijn om met mensen die in dezelfde levensfase zitten van gedachten te wisselen. Samen met de remonstranten, de Vrijzinnigen Nederland en de VVP (Vereniging voor Vrijzinnig Protestanten) wordt daar nu aan gewerkt.

Vind jij het leuk en belangrijk om mee te denken over een levensbeschouwelijk en maatschappelijk programma voor jonge mensen van jouw leeftijd? Doe dan mee met het ontwerp-etmaal dat we op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2024 in Dopersduin in Schoorl organiseren. We gaan op zoek naar een leuk en inhoudelijk aanbod van activiteiten. Daarnaast zijn we ook gezellig bij elkaar, eten we samen, doen we een spelletje en verkennen we de omgeving van Dopersduin.

Je bent op vrijdagavond 2 februari om 18.00 uur welkom voor een soep- en broodmaaltijd. Om 19.30 uur begint het inhoudelijke programma, dat we aan het eind van de avond liturgisch afsluiten. De volgende ochtend beginnen we met een meditatie of wandeling, waarna we weer verder met elkaar aan het ontwerpen gaan. We sluiten het inhoudelijke programma af vóór het diner van 18.00 uur, maar je bent van harte welkom om nog mee te eten.  

Het ontwerp-etmaal is een initiatief van de doopsgezinden, remonstranten, VVP en Vrijzinnigen Nederland. Omdat wij het belangrijk vinden dat er ook voor jouw generatie een goed, uitdagend en interessant programma komt, bieden we je dit etmaal kosteloos aan. Er is plek voor 20 personen, dus laat snel weten dat je erbij wilt zijn.

Voor meer informatie kun je terecht bij Esther van Hoeve. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@ads.nl.